Veelgestelde vragen

* staat je vraag hier niet tussen mail dan even naar info@juffrouwjoosten.nl

Wat is de levertijd bij Juffrouw Joosten?

Onbedrukte artikelen kunnen -mits op voorraad- binnen 2 à 3 werkdagen worden geleverd. Als je je bestelling voor 12uur plaatst kunnen de artikelen vaak nog dezelfde dag worden verstuurd. Voor artikelen met bedrukking wordt standaard een levertermijn van 1 à 2 weken aangehouden. In overleg kan dit eventueel sneller. Neem daarom altijd even contact met ons op als je je bedrukte relatiegeschenken met spoed of beslist voor een bepaalde datum nodig hebt!

Hoe betaal ik mijn bestelling bij Juffrouw Joosten?

Bij Juffrouw Joosten betaal je makkelijk en veilig online via iDeal. Wij maken hiervoor gebruik van de betaalservice MultiSafepay.

Kan ik ook op rekening kopen?

In overleg is het mogelijk bij Juffrouw Joosten op rekening te kopen. Dat kan op 2 manieren; Juffrouw Joosten stuurt je een factuur (indien gewenst met een link voor online betaling) en zodra we je betaling binnen hebben nemen we je bestelling verder in behandeling. Of we spreken samen af dat je na ontvangst van je bestelling een factuur ontvangt die je dan binnen een termijn van 8 dagen betaalt. Dit laatste zal vooral van toepassing zijn voor bedrijven en instellingen. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over de manier van betalen.

Berekent Juffrouw Joosten verzendkosten?

Bestellingen vanaf € 500,= worden gratis geleverd. Bij bestellingen met een orderwaarde tot € 500,= wordt € 12,= verzendkosten berekend.

Wat is het retourbeleid van Juffrouw Joosten?

Bedrukte of op een andere manier gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd. Onbedrukte, niet gepersonaliseerde producten mogen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd mits; je dit schriftelijk (via e-mail of brief) met Juffrouw Joosten hebt afgesproken de producten zich in de originele, nog in takt zijnde verpakking bevinden de producten zich nog in de originele staat bevinden Het retourneren van artikelen is dus ALTIJD in overleg en de verzendkosten zijn voor rekening van de klant, niet voor Juffrouw Joosten. Textiel kan nooit worden geretourneerd.

Hoe lever ik mijn logo aan bij Juffrouw Joosten?

Graag ontvangen wij je logo in de vorm van een gevectoriseerd (=bewerkbaar) PDF-, EPS- of Illustrator bestand. Je kunt dit logo bij je bestelling of offerteaanvraag uploaden via de site maar als je dat makkelijker of fijner vindt mag je het ook even apart mailen naar info@juffrouwjoosten.nl Uiteraard is het ook mogelijk alleen een tekst op de gekozen artikelen te drukken of een tekst toe te voegen aan je logo. We helpen je graag met het ontwerpen hiervan.

Je ontvangt altijd een digitale proef ter goedkeuring voordat we je artikelen gaan bedrukken!

 

Neem contact met ons op

Error 404