Kleur
Prijs

t/m

Merk


Lampen & Gereedschap

Goed gereedschap is het halve werk, Juffrouw Joosten levert een veelheid aan gereedschap, zoals rolbandmaten, multitools en meetlinten. Ook voor zaklampen kun je bij ons terecht.

Zaklampen bedrukken en verlichting voor binnen en buiten

Klanten verrassen met een lichtje in de duisternis? Zaklampen en andere verlichting voor binnen en buiten zijn functioneel en gaan jarenlang mee. Dat betekent dat een eenmalige reclamecampagne met de inzet van bedrukte lampen en verlichting veel contactmomenten oplevert. Bij ons vind je acculampen, knijpkatten, lantaarns en hoofdlampen. 

 

Gereedschap en zaklampen bedrukken

Bedrukte zaklampjes zijn favoriete geschenken voor mannen en vrouwen. Met een mooie, bedrukte zaklamp is iedereen blij. Bovendien is het altijd handig om standaard een oplaadbare lamp in huis of in de auto te hebben. De luxere lampen met logo zijn perfecte relatiegeschenken. Rolbandmaten, meetlinten, duimstokken en allerlei verschillende (zak)lampen vind je terug in deze categorie. Wij kunnen al deze gereedschappen en lampen voorzien van logo door ze te graveren, te bedrukken of te voorzien van een mooie doming-sticker.