Kleur
Prijs

t/m

Merk


Persoonlijke verzorging

Hier vind je een uitgebreid assortiment aan artikelen voor persoonlijke verzorging.  Voor thuis en op reis, voor zomer en winter, voor oud en jong! Als je vragen hebt over het personaliseren van deze artikelen dan horen wij dat graag. Uiteraard kunnen alle producten ook onbedrukt besteld worden.

Persoonlijke verzorgingsartikelen willen we niet missen.

Even er tussen uit? Op vakantie, een zakenreis, weekendje weg, zomervakantie of wintersport? Verzorgingsartikelen gaan altijd mee. Verzorgingsartikelen zijn populaire promotionele geschenken voor  dames en heren, jong en oud. Verzorgingsartikelen met opdruk worden dagelijks gebruikt door jouw klant. Laat verzorgingsartikelen bedrukken met logo en je komt dagelijks in beeld.

 

Pe​rsoonlijk verzorgingsartikelen bedrukken.

Het aanbod van persoonlijke verzorgingsartikelen varieert van manicuresets tot massagestenen, en van lippenbalsem tot zonnecrème. Jouw naam en logo komen in beeld op een ontspannen moment. Een handige toilettas leent zich prima om te vullen met verzorgingsartikelen.Creëer een leuke  goodybag die je helemaal zelf samenstelt. Hiermee hou je de herinnering aan het geefmoment -en hiermee aan jouw bedrijf  levend.

 

Cosmetica producten veilig en dierproefvrij bij Juffrouw Joosten

Veiligheid bij het gebruik van cosmetische producten als relatiegeschenk staat bij Juffrouw Joosten op de 1e plaats. Daarom zorgen wij dat al onze cosmetische artikelen op een goede en verantwoorde wijze zijn geproduceerd en dat alle relevante informatie is gedocumenteerd.Onze producten zijn uitvoerig getest zonder daarbij gebruik te maken van dieren. Zo helpen wij de risico’s voor onze klanten te verlagen. Hierbij maken we gebruik van het  Cosmetic Product Notification Portal CPNP. Meer weten? Kijk op www.CPNP.com