Kleur
Prijs

t/m

MerkSnoepgoed & Gezonde Snacks

Snoepjes, pepermunt, zuurtjes, lolly's en kauwgum. Maar ook gezonde snacks zoals mueslirepen, dextro energy tabletten en snoepjes met vitamine-C. Dit alles uiteraard voorzien van logo of reclametekst. Als je wilt ontwerpen we een eigen verpakking, of je kiest er een mooie snoeppot bij.

Veel van deze producten zijn geschikt voor individuele verzending. Wij kunnen tegen meerprijs elk artikel per stuk verpakken in een geschikt (brievenbus)doosje! Bel of mail ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Snoep met logo en pepermunt met opdruk, altijd een frisse en smakelijke reclamedrager

Pepermuntjes en ander snoep met logo lenen zich uitstekend om uit te delen op beurzen, openingen van bedrijven, evenementen en open dagen. Een klant pakt graag een pepermuntje of ander snoep met logo mee. Pepermuntjes met logo zijn frisse smaakmakers waar niemand ‘nee’ tegen zegt. Laat pepermuntrolletjes bedrukken of kies voor de pepermunt in een blikje, dat draagt positief bij aan jouw naamsbekendheid.

 

Chocolade met logo, een smakelijke promotie

Chocolade is er in vele soorten en verpakkingen. Altijd goed op een evenement of op de balie. Je kunt de choclade met logo aanbieden als chocoreep, in een blikje of in in verschillende eigen verpakkingen. Ook voor chocoladeletters en paaseitjes ben je aan het juiste adres bij Juffrouw Joosten.