Kleur
Prijs

t/m

Merk
Tassen

In deze rubriek vind je tassen voor dagelijks gebruik maar ook luxe tassen voor op reis en vakantie. De tassen zijn erg geschikt als reclametas of relatiegeschenk. Iedere tas kan  worden bedrukt en maakt reclame voor het bedrijf of merk.

 

 

 

 

Tassen bedrukken, reistas of sporttas 

De tassen in deze rubriek zijn erg geschikt als reclametas of relatiegeschenk. Iedere tas kan goed worden bedrukt en maakt reclame voor jouw bedrijf of merk. Kijk ook eens naar de strandtassen en vergeet ook niet de bedrukte koeltassen en koelboxen. Onze reistassen, weekendtassen en sportassen maken iedereen blij. 

 

Maak reclame met tassen en rugtassen.

Je bedrijfsnaam is altijd goed zichtbaar als je besluit een bedrukte tas weg te geven. En tassen zijn er al vanaf een paar dubbeltjes tot de meest exclusieve modellen. Heb je al eens gedacht aan laptoptassen, of strandtassen? Je gaat hier zeker mee scoren bij relaties. Onze nylon rugzakjes worden ook vaak gebruikt bij scholen, verenigingen en voor het verpakken van de lunches tijdens evenementen.

 

Shoppers en winkeltasjes met uw logo, dagelijkse blikvanger

Een bedrukte shopper komt altijd van pas en wordt door veel mensen overal gebruikt. Als je deze tasjes weggeeft bij een evenement of in de winkel, zullen deze nog vele malen worden hergebruikt. En je reclame en logo komen dus nog lange tijd onder de aandacht. Juffrouw Joosten kan tassen bedrukken in alle soorten, maten en kleuren. 

 

Tassen bedrukken is een milieuvriendelijke oplossing: draagtasjes in plaats van wegwerptasjes

Wie wil je bereiken met bedrukte tassen? Consumenten scholieren of studenten? Of wil je gewoon als sponsor een leuk project laten opvallen. Voor iedere doelgroep hebben wij een draagtasje in het assortiment. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden. Je spaart hiemee het milieu omdat de tassen vele malen worden hergebruikt.