Kleur
Prijs

t/m

Merk
Caps, hoeden & mutsen bedrukken of borduren

Juffrouw Joosten levert de caps, hoeden, mutsen en andere hoofddeksels onbedrukt of met een bedrukking of een borduring. Kies uit het mooie assortiment van erg voordelig tot exclusief. Ben je op zoek naar een special? Neem dan even contact op, wij maken graag een ontwerp voor je.

Caps, petten en mutsen borduren of bedrukken?

Het kan allemaal bij Juffrouw Joosten. Sommige modellen caps en mutsen zijn uitstekend geschikt voor een borduring en een bedrukking. Ook kun je emblemen bestellen op je cap of ijsmuts. We hebben emblemen die geborduurd worden maar ook in PVC, in leder of gemaakt van siliconen of kunsthars.Wil je een cap helemaal naar je eigen idee laten produceren dan kan dat ook. In dat geval kun je het beste even contact opnemen met onze afdeling verkoop via info@JuffrouwJoosten.nl

Geborduurde of bedrukte caps een super promotie

Mooie caps en petten zijn zeer geschikt als relatiegeschenk met een hippe uitstraling voor je klanten maar ook voor medewerkers en bijvoorbeeld bij het werken op een evenement. Door het dragen van dezelfde bedrukte caps stralen zij teamspirit uit. 

Caps bedrukt met logo voor dames, heren en kinderen.

Onze caps kun je laten bedrukken of borduren, maar je kunt ze ook onbedrukt bestellen. Bij bedrukking of borduren kunnen er instelkosten in rekening gebracht worden, deze worden direct zichtbaar als kiest voor een bedrukking in één of meerdere kleuren.