Kleur
Prijs

t/m

Merk

Waterflessen & Bidons

Bedrukte waterflessen & bidons

Waterflessen en bidons zijn niet meer uit onze samenleving weg te denken. Juffrouw Joosten levert waterflessen met eigen etiket en bidons met bedrukking, maar ook onbedrukte bidons.

Op deze site vind je een overzicht van de waterflesjes en bidons die wij kunnen leveren.

Zoek je een waterflesje of bidon die hier niet tussen staat of wil je een groot aantal waterflesjes bestellen en ben je benieuwd of we je misschien nog wat extra korting kunnen geven? Neem dan gerust contact met ons op via info@juffrouwjoosten.nl

 

Flesjes water met logo

Flesjes water, inhoud 330 ml en 500 ml heerlijk fris bronwater in een transparante fles met draaidop of sportdop. Kies zelf de kleur van de dop. Je kunststof etiket wordt full colour bedrukt met tekst, foto en logo. Helemaal uitgevoerd zoals jij jouw flesjes water wilt hebben. We helpen je graag bij het ontwerp van waterflesjes voor jouw bedrijf of organisatie!

 

Flesjes water een koele verfrissen met eigen etiket

Waterflesjes leveren wij van kunststof maar ook van glas. Onze glazen flessen zijn extra mooi en geven jouw bedrijf een mooie uitstraling. Waterflessen van glas zijn ideaal voor een bruiloft, restaurant, evenement of vergadering. Een aantal exclusieve restaurants en hotels hebben al gekozen voor deze mooie dorstlesser die niet mag ontbreken op tafel of de hotelkamer. 

 

Flesjes water in de showroom.

Naast een heerlijk kopje koffie of thee serveer je ook vaak een koel glas water in de showroom of in de spreekkamer. Waarom niet met een mooi flesje water in glas of kunststof? Het flesje water met jouw logo, versterkt jouw merk en maakt een professionele indruk op je bezoekers en klanten. Een erg aansprekend artikel ook voor automerken en autodealers.